SAMSUN'DA BEŞ İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

SAMSUNDA BEŞ İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK
YEDAŞ'dan yapılan açıklamada, Kavak, Vezirköprü, Atakum, Çarşamba ve Terme ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (YEDAŞ) yapılan açıklamada, Kavak, Vezirköprü, Atakum, Çarşamba ve Terme ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Açıklamada, "12 Temmuz tarihinde 12.00-15.00 saatlerinde Samsun ili Kavak ilçesinde bakım onarım çalışmaları yapılacağından dolayı İdrisli, Muhsinli, Kayaköy, Kethüda, Cayırlı, Beyeköy, Cerelli, Atayurt, Sıralı, İkizdere, Göcebe, Kocalan, Aslanca, Kovancık, Ağcakise, Divanbaşı, Mahmutbeyli, Akbelen, Yirmrnoglu, Köyagası, Haytalar, Karayusuflu, Azaklı, Gebeşdag, Bayraklı, Alagömlek, Koçköy, Haliloglu, Karantu mahalleleri, Akkisan Kireç, Dörtler Kireç, Kamber Tavukçuluk, Altıngöz Tavukçuluk, Mehmet Karadeniz Tavukçuluk, Kayaköy Asvalt tesisleri, Mahmutbeyli Jandarma, 12 Temmuz tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında Samsun ili Vezirköprü ilçesinde Çamlıca kabinde bakım çalışması yapılacağından dolayı Tepeören, Elaldı, Elbeyi, Çamlıca, Kargucak, Boğa, Mahmatlı, Ortaköy, Sarıyar, Taşlıhöyük, Başfakı, Aydınlı, Elmalı, Yukarıbük, Ortabük, Aşağıbük, Teberük, Kavakpınar, Paşa, Kapaklı, Yurtdağı, Ayvalı, Başalan, Boruk, Kuşcular, Melikli, Alanbaşı, Kadıçayırı, Kovalı, Büyükkale, Küçükkale ve Kızılcakoru köyleri, Vodafone, Turkcell, Avea baz istasyonlarına elektrik kesintisi uygulanacak. 12 Temmuz tarihinde 09.00-11.00 saatleri arasında Samsun ili Atakum ilçesinde Çobanlı Mahallesi Aydınlık Caddesi'nde bulunan elektrik hattında yapılacak olan elektrik irtibatından dolayı Çobanlı Mahallesi'ne ve Korupark Evleri sitesine elektrik verilmeyecek. 12 Temmuz tarihinde 08.30-18.00 saatleri arasında Samsun ili Atakum ilçesinde direk yeri değişikliği sebebiyle Yeni Mahalle, Fatih Caddesi bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacak. 12 Temmuz tarihinde 08.30-15.00 saatleri arasında Samsun ili Çarşamba ilçesinde şebekeye değen ağaçların kesilmesi çalışmaları nedeniyle Yunus Emre Caddesi, Nazar Düğün Salonu Civarı ve Endüstri Meslek Lisesi civarına elektrik verilmeyecek. 13 Temmuz tarihinde 08.30-15.00 saatleri arasında Samsun ili Çarşamba ilçesinde şebekeye değen ağaçların kesilmesi çalışmaları nedeniyle Üçköprü Mahallesi, Kuşgölü Mahallesi, Çöp İstasyonu ve Aşıklı, Bayramlı, Porsuk, Şeyhgüven köyleri ile 13 Temmuz tarihinde 08.30-17.00 saatleri arasında Samsun ili Terme ilçesinde Yalı Mahallesi'nde OG hattına değen ağaçların kesimi yapılacağı için Yalı Mahallesi, Yalı Mahallesi Tersane, Vatan Fındık, Devlet Hastahanesi, Güneş Fındık, Aydın Gıda, Devranlı Pirinç, OMÜ-Meslek Yüksek Okulu, Çay Mahallesi, Karedeniz Kafes Sanayi ve 12-13 Temmuz tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında Samsun ili Terme ilçesinde Kozluk Mahallesi'nde yol çalışması nedeniyle OG ve AG güzergah değişimi yapılacağı için Kozluk ve Sakarlı mahallelerinin bir bölümüne programlı olarak elektrik verilemeyecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel