Samsun'da Bayram Havası Nasıl Olacak?

Samsunda Bayram Havası Nasıl Olacak?
MGM, Kurban Bayramı'nda özellikle batı ve güneydeki illlerde yağışlı havanın etkili olmasının beklendiğini açıklarken, Samsun genelinde önemli bir yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca beklenen hava durumunu açıkladı. Samsun kıyılarında bayram genelinde çok bulutlu havanın hakim olması beklenirken, güney ilçelerde zaman zaman gökgürültülü sağanak yağış görülme olasılığı hakim.


23 Eylül Çarşamba (Arife günü) Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege ile Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Antalya çevreleri ve Isparta'nın güneyi ile Burdur'un doğusunda kuvvetli olması bekleniyor.

24 Eylül Perşembe (Bayramın 1. Günü) Marmara, Kıyı Ege ile Manisa ve Düzce çevrelerinde sağanak yağışlar görüleceği, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

25 Eylül Cuma (Bayramın 2. Günü) Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinde sağanak yağışlar görüleceği, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3 ve 4. Günleri, Marmara'nın batısı ile zamanla bölge geneli, Doğu Karadeniz ile Bolu, Karabük, Sivas, Ardahan, Iğdır ve Kars çevrelerinde yerel sağanak yağışlar meydana gelebileceği tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Pazartesi gününden itibaren yurdumuzun iç ve batı bölgelerinde (Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz) 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel