Samsun’da ‘Basın Merkezi’ Kuruldu

Samsun’da ‘Basın Merkezi’ Kuruldu
Basın-Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğü, medya mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak üzere ‘basın merkezi’ kurdu.

 

Yerel ve ulusal medya mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak üzere Samsun Valisi Hüseyin Aksoy tarafından desteklenen basın merkezi hakkında açıklamalarda bulunan Basın-Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, “Amacımız basın mensuplarımızın işlerini kolay ve pratik hale getirmektir. Yerel, ulusal ve yabancı basın kuruluşları mensupları için kurduğumuz basın merkezimizde arkadaşlarımız haberlerini ve araştırmalarını istedikleri zaman yapabilirler. İlk başta 3 masa ve 3 bilgisayarla kurduğumuz merkezimiz talep olduğu takdirde 5 masa ve 5 bilgisayara çıkartılacaktır” dedi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğü olarak basın yayın kuruluşlarının güçlenmesi için gayret sarf edeceklerini söyleyen İl Müdürü Tahsin Bayar, “Bu bizim ilk hedefimizdi. Bir hedefimiz var oda basın mensuplarımıza araç tahsisi yapmaktır. Arkadaşlarımız basın merkezinde haber servisi yaparken acil habere girmek gerektiği zaman o araç arkadaşımızı gideceği yere kadar götürecek. Bunun da çalışmalarına kısa bir süre sonra başlayacağız. Ben bu hedeflerimizde bize destek olan valimiz Hüseyin Aksoy’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Samsun Valiliği binası ikinci katında bulunan Basın-Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğü’ne bağlı basın merkezi mesai saatleri içerisinde sadece basın mensuplarına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel