SAMSUN’DA 2 KİŞİ BOĞULDU, 2 KİŞİ KAYIP

SAMSUN’DA 2 KİŞİ BOĞULDU, 2 KİŞİ KAYIP
Samsun’da bugün boğulma tehlikesi geçiren 12 kişiden 8'i kurtarılırken, 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi de bulunamadı.

Havaların ısınmasıyla serinlemek için denize giren vatandaşlar boğulma tehlikesi geçiriyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve deniz polisinin müdahale ettiği boğulma olaylarında 8 kişi denizden sağ olarak çıkartılırken, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de halen aranıyor. 
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, “Cankurtaran hizmeti verdiğimiz yer var, bir de vermediğimiz yer var. Kanarya kampı, Taflan Camping ve Fener Plajında hizmet vermiyoruz” dedi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler denizde yüzen vatandaşlara devamlı ikazlarda bulunurken, Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde meydana gelen boğulma vakasında Fatih Danışmaz (18) denizden ölü olarak çıkartılırken, arkadaşı Eftal Erdoğan ise Sahil Güvenlik ve deniz polisi tarafından aranıyor. Batıpark Fener Plajında meydana gelen olayda, Sefer Şen (28) isimli vatandaş, bir kişinin hayatını kurtarırken, kendisi boğularak hayatını kaybetti. Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda ise kimliği halen tespit edilemeyen bir kişi de yine Sahil Güvenlik ve deniz polisi tarafından aranıyor.
untitled-4.20130701095857.jpg
untitled-5.20130701095908.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş