Samsun’a Skate Park Yapılıyor!

Samsun’a Skate Park Yapılıyor!
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Doğupark’da 2000 m2 bir alanda patencilere uygun bir alan Skate Park’ın bir ay içerisinde tamamlanacağını söyledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman otobüs ve araçların arkasına tutunarak tehlikeli görüntülerle gündeme gelen paten sporunun güvenli bir ortamda yapılması için Skate Park Projesi’ni hayata geçirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, 2 bin metrekare alana yapılacak Skate Park’ın bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Paten kayarak çocukların stres attığını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, “Bildiğimiz gibi Samsun’da paten kayan çocuklar çok fazla. Hem Atakum sahillerinde hem İlkadım sahilinde ve şehrin muhtelif sokaklarında çocuklarımız paten kullanıyorlar. Bu sporu yaparak deşarj olup, mutlu oluyorlar. Başkanımız patencilere uygun bir yer yapalım diye talimat verdi. Bizde Doğupark’da 2000 m2 bir alanda patencilere uygun bir alan inşaa ediyoruz. Çalışmaların çok uzun süreceğini düşünmüyorum, yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanacağını düşünüyorum. ” diye konuştu.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Samsun’da paten kayan gençler pist yapılması için Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapmışlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz