Samsun’a şehit ateşi

Samsun’a şehit ateşi
Afrin Operasyonu kapsamında geçtiğimiz hafta 3 evladını şehit veren Samsun, bugün aynı operasyon kapsamında bir evladını daha şehit verdi. Şehit haberi şehri yasa boğdu.

Geçtiğimiz hafta bu saatlerde 3 şehit haberi alan Samsun bir hafta sonra yine bir şehit haberi daha aldı. Havza İlçesi geçtiğimiz hafta şehit düşen Havzalı Hüseyin Şahin’in ardından bir hafta sonra ikinci şehit haberini aldı. Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Operasyonun görev yapan  Astsubay Kıdemli Çavuş Göksü Şahin şehit düştü. Şahin’in yaşanan çatışmada yaralandığı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu bilgisi geldi. 26 yaşında evli ve 1 çocuk babası olduğu ailesinin ise Bursa’da ikamet ettiği kaydedilirken şehit Şahin’in Havza İlçesinde defnedileceği belirtildi.

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, " Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in cenazesi, 18 Şubat 2018 Pazar günü Havza İlçesi Kevser Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Demiryurt Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecektir." ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber