Samsun yasa boğuldu

Samsun yasa boğuldu
Son aylarda terörist saldırı ve kazalarda Samsun doğumlu 9 asker şehit oldu..

 

 

 

 

Samsun terörist saldırılar sonucu şehit olan askerleriyle üst üste acılar yaşadı. Peş peşe gelen şehit haberleriyle sarsılan Samsun, son aylarda altı evladını toprağa verdi.

Hakkari-Şemdinli de terörist saldırı sonucu yaşamını yitiren Ladik doğumlu Ersan Sancı'nın yası dinmeden birbiri ardına gelen kara haberlerle adeta yasa boğulan Samsun, Tunceli-Ovacık Başsavcısı Murat Uzun'u da geçtiğimiz günlerde toprağa verdi.

Teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren savcı Uzun'dan önce ise Bingöl'de gerçekleşen hain saldırıda 10 asker şehit düştü. Bingöl'de meydana gelen bu saldırıda şehit düşen askerler arasında ise iki Samsun'lu Mehmetçik vardı. Alaçam doğumlu Savaş Topal ve Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazelerini geçtiğimiz günlerde toprağa veren Samsun, önceki günde Tunceli'den yine üzücü bir haber aldı. Jandarma karakoluna yapılan saldırıda Tunceli'de komando olarak vatani görevini yapan ve terhisine iki ay kalan Samsun doğumlu Mustafa Akar şehit düştü. Şehit Akar'ın naaşı Samsun'a gelirken, Afyonkarahisar'da meydana gelen cephanelik patlamasında da Samsun'lu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'de şehit düşmüştü. Teröristlerin şehit ettiği Samsun'lu askerler arasında Umut Bulut'da bulunuyor.

Öte yandan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan piyade uzman çavuş Muharrem Saygün (26), Samsun'un Havza ilçesinde,aynı kazada şehit düşeh Teğmen Nuri Akman'da Vezirköprü ilçesi Kızılcakoru köyünde toprağa verilmişti. Konya'da eğitim ucuşu sırasında şehit düşen Türk Yıldızları pilotu Yüzbaşı Ümit Özer'de Samsun doğumluydu. Bu kazalarda şehit olan askerlerle Samsun son aylarda 9 evladını toprağa verdi.

SAMSUN KENT HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir