Samsun Ülkü Ocaklarından Bilgi Yarışması

Samsun Ülkü Ocaklarından Bilgi Yarışması
Ülkü Ocakları Samsun İl başkanlığı tarafından düzenlenen bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı İlkadım ilçe başkanlığı kazandı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı Mustafa Bağışlayıcı Seminer ve Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya, 8 ilçe başkanlığı düzenlendi. Bilgi yarışmasına Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç, Bafra ilçe Başkanı Osman Osma, İlkadım İlçe Başkanı Canberk Arslan, Ladik İlçe başkan vekili Fatih Başoğlu ve çok sayıda ülkücü katıldı.
bilgi11.jpg

Yarışma öncesi konuşma yapan Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, " Bazıları Ülkü Ocaklarını sokaklarda görmek istiyor. Lakin Ülkü Ocakları her zaman hedefi okuyan ve düşünen gençler yetiştirmektedir. Bizlerde bu yolda bir yıldır eğitim verdiğimiz lise teşkilatındaki kardeşlerimizle bu gün bilgilerimizi yarıştıracağız. Her yarışmada olduğu bu yarışmada da bir kazanan olacak ama katılımcılar, ilçelerinizi temsilen buraya gönderildiniz. Bu sizlere olan güveni gösteriyor. Kayıp eden kime üzülmesin." dedi.
bilgi12.jpg

Yarı final ve Final olmak üzere 2 etaptan olan yarışma, kura çekimi ile başladı. Yarı finalden, finale çıkan İlkadım Havza Vezirköprü ve Ladik kıyasıya bir yarışın ardından birinciliği İlkadım İlçe Başkanlığı kazanırken, Vezirköprü ikinci, Havza üçüncü  ve Ladik dördüncü oldu. Yarışma sonunda İl Başkanı Yalçın Altıntaş, birincilik ödülünü  İlkadım İlçe Başkanlığı adına İlçe başkanı Canberk Arslan'a verdi. Ödül töreni ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi sonrası program sona erdi.
bilgi13.jpg

bilgi14.jpg

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel