Samsun Ülkü Ocakları Kahvaltıda Buluştu

Samsun Ülkü Ocakları Kahvaltıda Buluştu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Eğitim Gören Ülkücüler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi

 Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Eğitim Gören Ülkücüler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen tanışma kahvaltısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, MHP il yöneticileri, MHP Atakum Meclis üyesi işadamı Yusuf Erden, OMÜ mezunu Ülkü Ocakları mensubu ve çok sayıda OMÜ'lü öğrenci katıldı.

                Yaptığı konuşmasında kendisinin de OMÜ mezunu olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Taner Tekin, "Bundan bir kaç yıl öncesine kadar bende sizin gibi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Ülkücü bir öğrenciydim. Sizlerin yaşamış olduğunuz sorunları çok iyi anlayabiliyorum. Ülkücüsünüz diye sizin önünüzü kesmek isteyen, sizi engellemeye çalışan kişiler olacaktır. Ancak Rızkı veren Allah'tır ve siz doğru olun dürüst olun eninde sonunda hak ettikleriniz sizin olacaktır. Sizler sadece bu ülkenin değil Tuna'dan Altaylara kadar 350 milyonluk bir Türk dünyasında bir aydınlık geleceğisiniz. Yaşadığınız herhangi bir sıkıntıda her zaman yanınızdayız. Kapım sizlere her zaman açıktır." dedi.

                Kahvaltının amacının iş hayatına atılmış ülkücü gençler ile henüz OMÜ'de eğitim gören Ülkücüleri tanıştırmak olduğunu vurgulayan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze "Ailelerinden uzakta yaşayan siz öğrencilerin bir ailesi de biz olacağız. Bunun içinde sizlerden istediğimiz var. Doğru olun dürüst olun, bir olun. Ülkücülük kolay meziyet değil, Seyit Ahmet Arvasi'nin de şiirinde belirttiği "Bu dava özüdür İslamiyet’in Bu dava güneşi mazlum milletin Bu dava her şeyden her şeyden çetin Bu yolda dert zulüm, gurbet bizimdir.." Biz Başbuğ Alparslan Türkeş'in dediği gibi çileye talip olmuş bir nesiliz ama şovence değil mertçe. Biz koskoca Türk Coğrafyasında, Tunadan Altaylara kadar yaşayan tüm Türk Milletinin dertlerini dert etmiş bir nesiliz. Aynı şekilde bir din kardeşimizin inançları uğruna acı çekse biz burada o acıyı hisseden milletiz. Bu duygu ve hissiyatı gelecek nesilerede aktarmak, Türk İslam Aleminin dertlerinde çözüm bulmak bizim borcumuzdur. Bunu engellemek isteyen düşmanlar her zaman bizim çevremizde olacatır. . Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un emrinde bu sinsi kuşatmayı yaracağız."dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilip Gençlerin istekleri ve sorularının dinlenmesi sonrası öğrencilerin, MHP ve Ülkü Ocakları il yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çekilmeleri ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir