Samsun Tso’nun ‘A’ Sınıfı Hizmeti Yeniden Tescillendi

Samsun Tso’nun ‘A’ Sınıfı Hizmeti Yeniden Tescillendi
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni’nde en üst seviye olan ‘A’ seviyesinden akreditasyon belgesi aldı

 

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen Oda ve Borsa Akreditasyon Sertifika Töreni’ne TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete ve çok sayıda Oda ve Borsa Başkanı katıldı. Sertifika töreninde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete, akreditasyon çalışmalarına oda ve borsaların hizmetlerinin kalitesini mükemmele ulaştırmak amacıyla başladıklarını ifade etti. Amaçlarının müşteri memnuniyetini artırmak olduğunu vurgulayan Mete, "Akreditasyon sistemi bu hedefe varmada kullanılabilecek bir araçtır" dedi. İlk akreditasyon çalışmalarının üzerinden 10 yıl geçtiğini belirten Mete, akreditasyon sisteminin başarısının, denetlemelerin sürekliliği, yeterliliği ve tarafsızlığına bağlı olduğunu kaydetti. Mete, süreç içerisinde akreditasyon çalışmalarını yeniden yorumladıklarını dile getirdiği konuşmasında, bundan sonra yapılacak başvuru ve denetimlerde yeni kriterlerin geçerli olacağının altını çizdi.

Ardından söz alan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, akredite olan oda ve borsaları 5 yıldızlı olarak tanımladığını belirterek, "Bugün beş yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından akredite edilen oda ve borsalara sertifikaları törenle takdim edildi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘A sınıfı Akreditasyon Belgesi’ TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi. Belge takdim töreninde, Samsun TSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehnaz Dereli, Akreditasyon çalışmalarında görevli Dış İlişkiler Uzmanı Esma Deniz, Başkanlık Özel Kalemi Yasemin Birsen hazır bulundu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halim Mete’ninelinden belgeyi alan Samsun TSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, "Bizler daima üyelerimize en iyi hizmeti vermeyi kendine hedef koyan bir anlayış içindeyiz. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası 2006 yılından beri akredite olan bir oda. 2011 yılında yapılan denetimlerle belgemiz yenilendi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak aynı zamanda en üst seviye olan ‘A’ seviyesinde belgeye sahip olmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Üç yıl süreli belgenin tekrar Odamıza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir