Samsun TSO, Siyasilerden Beklentilerini Açıkladı

Samsun TSO, Siyasilerden Beklentilerini Açıkladı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, siyasilerden beklentilerinin kişisel hırslarından arınmış, ülke menfaatleri için ortak akılla tüm meseleleri ele almaları olduğunu söyledi.

Samsun TSO Haziran ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu başkanlığında Davut Altan Meclis toplantı salonunda yaptı. Meclis toplantısında gündem maddelerinin okunmasının ardından iki meclis toplantısı arasındaki faaliyetleri meclis üyelerine anlatan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Murzioğlu, “2015 milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek oranda katılımlı bir seçimi geride bıraktık. Milletimiz teveccühünü büyük bir olgunlukla sandıkta göstermiştir. Bu seçimler bir kez daha ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu ortaya koymuştur. Halkın oyunun yüzde 95 oranında Meclis'te temsil edilecek olması ve meclisimizdeki kadın milletvekili oranının da Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyeye ulaşması, demokrasimizin geldiği nokta bakımından sevindiricidir” dedi.

Türkiye’de son 14 ayda 3 farklı seçim sürecinin yaşandığına dikkat çeken Murzioğlu, “Şimdi seçim gündemini biran önce geride bırakarak, hep birlikte ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanmalıyız. Aksi takdirde yeni ve bizlere özgü ek belirsizlikler küresel rekabette daha geriye düşmemize sebep olacaktır. İş dünyası olarak önümüzdeki bu süreçte siyasilerden en büyük beklentimiz milletimizin sandıkta verdiği mesajı doğru okuyarak uzlaşı içerisinde, kişisel hırslardan arınmış bir şekilde ve ülke menfaatlerini ön planda tutarak, diyalog ve ortak akıl ile tüm meseleleri ele almalarıdır” diye konuştu.

Murzioğlu konuşmasının ardından TSO’nun akreditasyon sürecine vermiş olduğu katkılar sebebiyle TSO Dış Ticaret İlişkiler ve Kalite Yönetim Uzmanı Esma Deniz ve e-hizmet uygulaması çalışmaları ile TSO Bilgi İşlem Dokümantasyon Müdür Yardımcısı Burak Şekercioğlu’na takdir belgelerini Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu ve TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset