SAMSUN TEŞKİLATI ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ

SAMSUN TEŞKİLATI ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ
AK Parti Samsun Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi

Samsunlu siyasiler Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Samsun Teşkilat Buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile makamda çekindikleri fotoğraf sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Buluşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mehmet Muş, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu ile AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de yer aldı.

TOGAR, “MÜJDEYİ ALDIK”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden müjdeyle döndü. Başkan Togar, “Tekkeköy Devlet Hastanemizin 2024 yılı içerisinde kullanıma açılacağının müjdesini aldık” dedi.

DEMİR, “ŞEHRİMİZİ TAÇLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’de “AK Parti Genel Mekezi’nde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Samsun Teşkilat Buluşmamızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü ve gerçek belediyecilik anlayışı ile 22 yıldır olduğu gibi çalışmaya, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK belediyeciliğimizi ülkemizin her köşesinde, milletimizin güçlü iradesiyle bir kez daha göstermeye hazırız. Samsun’umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya, şehrimizi her alanda taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir