Samsun siyasetinde bir ilk

Samsun siyasetinde bir ilk
Vezirköprü Cumhuriyet Mahallesi Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "İl ve İlçe Danışma Kurulu Toplantıları'nın ardından, artık Mahalle Danışma Kurulu Toplantılarına da başladıklarını" söyledi.

 

HABER MERKEZİ
 
Vezirköprü Cumhuriyet Mahallesi Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri,  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık, Ediz, AK Parti İlçe Başkanvekili, İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları Başkanları, Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri, Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden AK Partili üyelerin çok yüksek katılımı ile Atatürk İş Merkezi toplantı salonunda düzenlendi. 
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun siyasetinde yine bir ilk adımı daha atıyoruz. Diğer siyasi partiler değil mahalle, ilçe ve il yönetim kurulu toplantılarını yapamazken biz burada Vezirköprü ilçemizin Cumhuriyet Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiriyoruz. Samsun da ilk olan bu toplantının yapılmasında üstün gayretleri olan sizleri, her zaman olduğu gibi artadarak gösterdiğiniz fedarlık ve özverinizden ötürü Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına teşekkür ediyorum. Önümüzde çok önemli bir süreç var. 2014'te yapılacak olan Yerel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi bunun akabinde 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde sizlerin göstereceği üstün gayretlerle, bilgi ve birikim paylaşımlarınızla, ortaya koyduğumuz çalışma modelleri ile seçime kadar girilmedik, gidilmedik ev, hane kalmayacak. Alacağımız görev ve sorumluluklarımızın bilincinde yürüteceğimiz çalışmalarda en yüksek başarıyı elde edeceğiz" dedi. 
 
Neden AK Parti? Neden AK Parti'ye hala ihtiyacın olduğunu ve Türkiye'nin 3 Kasım 2002 öncesini ve sonrasını yaptığı değerlendirmelerle anlatan İl Başkanı Fuat Köktaş, "Çünkü, AK Parti sorun çözüyor, çözüm üretiyor, hizmet üretiyor, kardeşliği pekiştiriyor, doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi kucaklaştırıyor. AK Parti'nin neferleri olarak ülkemize ve insanımıza hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz, katmaya devam edeceğiz. Şöyle geriye dönüp baktığımızda ve geçmişle mukayese ettiğimizde, nereden nereye geldiğimizi çok iyi görüyoruz. İktidarımız eğitimden, ulaşıma, ekonomiden, sağlığa her alanda yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlattırmış, koyduğu hedeflerle de yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
İşte okulunda eğitim gören öğrencimizin, hastanede tedavisini yaptıran teyzemize kadar her kardeşimin gönülden söylediği bir Allah razı olsun sözü bize de en büyük mükafattır." diye konuştu. 
 
samsun-siyasetinde-bir-ilk-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir