SAMSUN POLİSİNDEN KAN BAĞIŞI

SAMSUN POLİSİNDEN KAN BAĞIŞI
SAMSUN POLİSİNDEN KAN BAĞIŞI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümü nedeniyle kan bağışı etkinliği düzenlendi. 
Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri nedeni ile Samsun İl Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu. Polisevi’nde Kızılay ekipleri tarafından kurulan sedyelerde, yaklaşık 50 emniyet personeli kan bağışı yaptı. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı. 
Polis Haftası vesilesiyle kan bağışı etkinliği düzenlediklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Geçtiğimiz yıllarda da Samsun İl Emniyet Müdürlüğü böyle bir organizasyona gitmiş. Biz de organizasyonu devam ettirelim istedik. Eğer bir nebze faydamız odluysa ne mutlu" dedi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 169 yıl dönümünde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün Türk Kızılayı’nın kan hizmetleri faaliyetlerine katkıda bulunduğunu ifade eden Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, “Samsun İl Emniyet Müdürlüğü bunu bir gelenek hale getirdi. Her yıl kan bağışında bulunarak ihtiyaç sahibi hastaların kan ihtiyacının karşılanmasında bizlere destek veriyorlar. Bu duyarlı davranışlarından dolayı emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir