Samsun Liman Mahallesi Sandık Danışma Kurulu Toplantısı

Samsun Liman Mahallesi Sandık Danışma Kurulu Toplantısı
İlkadım İlçesi Liman Mahallesi Sandık Danışma Kurulu Toplantısı AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığında yapıldı.

 

AK Parti Samsun İl Teşkilatları, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İl, ilçe, mahalle danışma kurulu toplantılarının ardından AK Parti teşkilatları sandık seçmen listeleri üzerinden, Sandık Danışma Kurulu toplantılarını sürdürüyor.

liman-mahallesi-sandik-danisma-kurulu-toplantisi-(2).jpg

İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Fuat Köktaş, İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, bazı il yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sandık başkanları ve sandık yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti üyesi katıldı.

liman-mahallesi-sandik-danisma-kurulu-toplantisi-(3).jpg

Son yıllarda başta gelişmekte olan ülkeleri etkisi altına alan bir ekonomik krizin yaşanmakta olduğunu dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş toplantıda yaptığı konuşmada, "Krizin etkisiyle birçok ülke yatırımlarını durdurmak zorunda kaldı. Ancak hükümetimiz krizin etkilerini azaltmak için farklı yollar izledi. Her alanda olmak üzere, ulaştırma, iletişim ve altyapı yatırımlarını durdurmak yerine daha da artırmak suretiyle ekonomimizdeki canlılığın devamı sağladı” dedi.

liman-mahallesi-sandik-danisma-kurulu-toplantisi-(4).jpg

Son 10 yılda ulaştırma alanında Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarının gerçekleştirildiğine dikkati çeken başkan Köktaş, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız tarafından Türkiye'de son 10 yılda karayollarına 34 milyar avro, demiryollarına 9 milyar avro, havacılığa 3 milyar avro, denizciliğe 1 milyar avro ve haberleşme sektörüne de 6 milyar avro tutarında bir yatırım gerçekleştirmek suretiyle sektörde toplam 53 milyar avro büyüklüğünde bir yatırıma ulaşmış durumunda. Türkiye'de ekonomi büyürken AK Parti iktidarı bu büyümeyi yatırıma dönüştürüyor. Bu ve bunun gibi politikalar sayesinde Türkiye bugün dünyanın 16-17. ekonomisi, Avrupa'nın 6. ekonomisi durumuna gelmiştir" diye konuştu.

İl Başkanı Fuat Köktaş'ın konuşmasının ardından toplantı, liste üzerinden seçmen bazlı üye çalışması üzerinde katılımcılarla görüş alışverişiyle devam etti.

Toplantıda ayrıca Başkan Köktaş tarafından, partiye üyelik işlemi gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir