SAMSUN KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİ DURSUN MEHMET MEHEL, GÖREVDEN ALINDI

SAMSUN KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİ DURSUN MEHMET MEHEL, GÖREVDEN ALINDI
Samsun Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dursun Mehmet Mehel, görevden alındı! Samsun'da 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından yapılan FETÖ'ye yönelik operasyonlarda Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Dursun Mehmet Mehel ve 4 kişi görevden alındı. Dursun Mehe

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından tüm Türkiye'de başlatılan Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Dursun Mehmet Mehel'in görevden alındığı öğrenildi.

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı yazılı açıklamada, 115'i yönetici, 1504'ü hekim toplam 5.581 Sağlık Bakanlığı personelinin açığa alındığını duyurdu.

 

Samsun’da da bu kapsamında aralarında Samsun Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dursun Mehmet Mehel’in de olduğu 5 kişi bugün itibariyle açığa alınmış durumda.

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "FETÖ/PDY terör örgütü 15 Temmuz 2016'da milletin iradesine, canına ve malına kastederek darbe teşebbüsünde bulunmuştur. Bu ihanet ve terörle mücadele çerçevesinde alınması zaruri olan kamu güvenliğine ilişkin tedbirler olarak FETÖ/PDY terör örgütüne mensubiyeti veya bunlarla irtibatı olan Bakanlık personelinin tespiti için yoğun bir çalışma yürütülmektedir. İlgili Kanun Hükmünde Kararname uyarınca haklarında nihai değerlendirmeleri yapmak üzere 115'i yönetici, 1504'ü hekim toplam 5.581 Sağlık Bakanlığı personeli görevinden uzaklaştırılmıştır”

 

Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir