SAMSUN İL JANDARMADAN SES KAYITLI BİLGİLENDİRME

SAMSUN İL JANDARMADAN SES KAYITLI BİLGİLENDİRME
Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde araç sürücülerine ulaşması amacıyla yerel radyolarda emniyet kemeri ve kışlık bakımların yapılması konusunda ses kayıtlı bilgilendirmelerde bulunuluyor.

Samsun İl Jandarma Komutanlığınca, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda, uygulamaya konulan ve özellikle trafik kazalarının azaltılarak, can ve mal kayıplarının yaşanmaması için trafik kurallarına uyulması ile ilgili olarak vatandaşların bilinçlendirilmesini amaçlayan 100 günlük eylem planı kapsamında trafik uygulamalarının artırılarak, uygulamalarda özellikle emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirme yapılmakta, bununla birlikte vatandaşlara yönelik toplantılara ağırlık veriliyor.

Araçların kışlık bakımlarının yapılması, emniyet kemeri takılması hususunda yerel radyolarda “ Samsun İl Jandarma Komutanlığından Önemle Duyurulur! Değerli Sürücülerimiz; Güvenliğiniz Bizim için önemlidir, araçlarımızın kışlık bakımlarını yaptıralım, emniyet kemerimizi takalım, trafik kurallarına, işaret ve işaretçilerine uyalım.  İyi Yolculuklar Dileriz. Jandarma sizin için her zaman sizinle“ içeriğinden oluşan ses kaydı Samsun ili genelinde yerel radyolarda yayınlanması uygulamasına başlanarak farkındalık yaratıldı.

HABER: Nuri ŞEKER

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber