Samsun Geleceğe Umutla Bakıyor

Samsun Geleceğe Umutla Bakıyor
SAMGİAD Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun geleceğe umutla bakıyor. Samsun’un potansiyelini harekete geçirme anlamında gençlerimizin daha özverili çalışmaları büyük önem

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na bu zamana kadar derneklerine verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yeni bir yönetimle, yeni bir döneme başladıklarını kaydeden Özden, “Bu yolculuk, maneviyat ve gönüllülük isteyen bir yolculuk. Bu yolculukta bir büyüğümüz ve bir üst makamımız olarak her zaman bizlerin yanında oldunuz. Sizden her zaman sıcaklık ve samimiyet görüyoruz. Kapınızı ne zaman çaldıysak her zaman karşılık bulduk. Bu yakınlığınızdan son derece mutluyuz. Yeni dönemde de SAMGİAD mevcut misyonunu, vizyonunu ve çizgisini muhafaza ederek eksik kalan projelerimizi tamamlayıp, üzerine katarak çalışmalara devam edecek. Sizleri her zaman bir paydaşımız olarak görüyoruz. Bizlere ne zaman ihtiyacınız olursa hiçbir görevden kaçmadan yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.

 

MURZİOĞLU: “GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle yeni yönetiminiz ilimize hayırlı olsun. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi sizler Samsun’un geleceğisiniz. Sizleri her zaman bir kardeşim gibi, bir yakınım gibi görüyorum. Bu koltuklar gelip geçici. Yarın bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Sizler geçmişte çok güzel çalışmalar yaptınız ve gelecekte de çok güzel projeler yapacağınıza inanıyorum. Hepimizin ortay paydası kentimize güzel hizmetler yapabilmek. Biz de gönüllü olarak burada görev yapıyoruz. Samsun, Türkiye’nin önemli kentlerinden biri. Şehirler artık nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılacak. Bu yönde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Oda olarak Lojistik Master Planımızı ve İhracat Master Planını yaptık. Valiliğimiz de Turizm ve Tarım Master Planlarını yaptı. Şehrimizin geleceği için bu çalışmalar çok önemli. Samsun’da şu anda kurumlar arasında çok güzel bir birliktelik mevcut. Samsun’un en büyük avantajlarından biri de Hüseyin Aksoy gibi çok çalışkan bir Vali’ye sahip olması. Yaptığımız işlerde, projelerde her zaman Valimizin desteğini, katkısını alıyoruz. Samsun, geleceğe umutla bakıyor. Samsun’un potansiyelini harekete geçirme anlamında gençlerimizin daha özverili çalışmaları büyük önem taşımaktadır. Sizlerin gayretleri ve sizlerin çalışmaları önümüzdeki dönemde Samsun’a mutlaka önemli hizmetler şekline dönüşecektir, yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel