SAMSUN FİNAL'DE KALPLER SATRANÇ İÇİN ATTI

SAMSUN FİNALDE KALPLER SATRANÇ İÇİN ATTI
Samsun Final Okulları 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen satranç turnuvası büyük çekişmelere sahne oldu

FİDE oyun kurallarının geçerli olduğu turnuvada bir konuşma yapan Okul Müdürü Tekin Aslan, “Doğru ve hızlı düşünmeyi sağlayan, zamanı kullanma becerisi kazandıran, hafızayı güçlendiren bu sporun okulumuzda canlı olduğunu görmek bizi çok mutlu etmiştir. Öğrencilerimizin satranca ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu da satrancın geleceği adına umut verici bir durum” dedi.

turnuva11.jpg
Turnuvada derece alan öğrencilere madalyaları ve sertifikaları Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca ve Okul Müdürü Tekin Aslan tarafından verildi.
İkinci sınıflarda Arda Özanat birinci, Akay Akgün ikinci ve Kutay Tiryaki üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Üçüncü sınıflarda Yavuz Tekin birinci, Egemen Kaş ikinci, Ömer Fevzi Sönmez üçüncü oldu. Dördüncü sınıflarda birinciliği Arda Şahin, ikinciliği Kağan Emre Mangır, üçüncülüğü ise Toprak Yüksel elde etti. Beşinci sınıflarda Sabri Metehan Ünlü birinci, Taha Kerem Yılmaz ikinci, Doğan Göktuğ Kaya üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Altıncı sınıflarda ise Ömer Alp Başol birinci, Hamza Barış Aslan ikinci, Türk Eren Akdağ üçüncü oldu.

turnuva22.jpg

turnuva33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim