“Samsun EV’leniyoruz 2017” Fuarı, kapılarını açıyor

“Samsun EV’leniyoruz 2017” Fuarı, kapılarını açıyor
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 9-12 Şubat 2017 tarihlerinde Samsun’ da düzenlenecek EV’leniyoruz Fuarı, iç tüketimi tetikleyerek bölge ekonomisine canlılık getirecek

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan “EV’leniyoruz 2017’’ Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 9 - 12 Şubat 2017 tarihlerinde Tekkeköy’ de TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tüyap Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz; Evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz sözlerini şöyle devam ettirdi: “Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız Samsun EV’ leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz. Birbirinden önemli ürün ve hizmetleri sergileneceği Fuarımızda; ziyaretçiler, fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler.” Alagöz, katılımcı firmaların yoğun ilgisinden memnun olduklarını vurgulayarak, “Katılımcı firmalarımız, fuarımıza büyük bir özenle hazırlanıyorlar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini ve tüm hizmetlerini bu fuarda sergileyecekler” dedi.

FUARIN HER BİR GÜNÜ GÖRKEMLİ ŞOVLARA SAHNE OLACAK

Alagöz; “Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; gelinlik defileleri, trio ve dans gösterileri, gezici orkestra, interaktif ödüllü yarışmalar, tango performansı, saç tasarım şovları gibi aktivitelerle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız toplu nikah töreniyle dört çiftimizin nikahını kıyacaktır ayrıca Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen Tarihten Günümüze Gelinlikler Defilesi ile Fuar görkemli bir açılışa sahne olacaktır.” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir