Samsun Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına devam ediyor
Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanında 17 ilçede ulaşım yatırımlarına devam ediyor

Kırsalda sathi kaplama asfalt çalışmalarının yanı sıra beton yol çalışmalarıyla da yolları modern bir yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Salıpazarı ilçesine bağlı Karaman-Çiçekli grup yolunda da çalışma yürüterek 4 bin 700 metrelik güzergahta beton yol çalışmasını tamamladı. Yapımı devam eden Salıpazarı Barajı güzergahındaki yolda çalışmaların tamamlanması vatandaşları da mutlu etti.

aw058672-01.jpg
Karaman Mahallesi Muhtarı Ramazan Çolak yapılan çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Yolumuz eskiden çamur, çukur içindeydi. Şimdi beton yol yapıldı. Çok güzel oldu. Yolumuz daha önce çok dar olduğu için büyük sıkıntılar yaşadık. Başkanımıza yolla ilgili çok teşekkür ediyorum. Çok rahatladık. Ulaşım çok güzel oldu" dedi.
Çiçekli Mahallesi Muhtarı Metin Kalkan ise, "Eskiden 3 metre genişliğinde bir yol vardı. Çok sıkıntı çektik ama sonu iyi oldu. Geniş bir yol yapıldı. Çok hızlı bir çalışma yapıldı. İki ekip burada gece gündüz çalıştı. Salıpazarı ana yolundan sonra bence en iyi yol burası. Allah başkanımızdan razı olsun" diye konuştu.
Mahalle sakinlerinden 60 yaşındaki Cemil Fidan ise, "Daha önce çamurdan, çukurdan dolayı yolda giderken perişan oluyorduk. Şimdi çok konforlu bir yol yapıldı. Başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
aw058672-02.jpg
“Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz”
Samsun'un 17 ilçesinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Mustafa Demir, "Biz de uzak ve yakın kavramları yok. 17 ilçemizdeki mahallemizin yol sorunu kalmayacağının sözünü vermiştik. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin yol sorununu tek tek çözüyoruz. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli" ifadelerini kullandı.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir