Samsun Ak Parti Danışma Kurulu Toplantısı

Samsun Ak Parti Danışma Kurulu Toplantısı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı 53. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Atakum Belediyesi Deniz Kafe'de düzenlenen AK Parti Samsun İl Başkanlığı 53. Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı'na AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun eski Milletvekili Fatih Öztürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsunspor'un yeni yönetimi hayırlı olsun. Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyor, ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum. Musul'da IŞİD militanları tarafından Türk Başkonsolosu ve konsolos çalışanlarının rehin alınması, Irak'ta yaşanan bu güvenlik sıkıntısı, Türkiye'yi tehdit eden bir olay olmaktan çıkmasını ümit ediyoruz. Tarihimizde ilk kez, Cumhurbaşkanımızı halkın oylarıyla, milletimizin oylarıyla iş başına getirecek, demokrasimizin gücüne inşallah güç katacağız. Türkiye, devletiyle, milletiyle, her zamankinden daha güçlü, daha kararlı, daha umutlu şekilde geleceğe yürüyecek. Ne Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi, ne de sonrasındaki süreç, Türkiye için bir zaaf, bir belirsizlik teşkil etmeyecek, tam tersine Türkiye’yi daha da güçlendirecek" dedi.

Türkiye'de Türk bayrağı üzerinden siyaset yapıldığını hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "O muhalefetin kanı bizim kanımızdan kırmızı değil. geçmişten bugüne kadar yaşadığımız ve taşıdığımız değerler itibariyle bizden çok bu bayrağı seven olmaz. Ama mecliste son günlerde bayrak üzerinden siyaset yapmaya kalktılar. İşte bu milliyetçi geçinenler başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ders almak zorundalar. Bir bayrak birde şehit üzerinden siyaset yaparak siyasetlerini taşıdılar. Ama o millet geride kaldı. Bu millet daha onlara inanmıyor" diye konuştu.

Başkan Köktaş ve milletvekili Ahmet Yeni'nin konuşmasından sonra 53. Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir