Şampiyonluk için kollar sıvandı

Şampiyonluk için kollar sıvandı
Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig A Grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde yaptığı transfer çalışmaları ile şampiyonluk için kolları sıvadı.

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz, transfer çalışmalarına başladı. 3.Lig A grubunda mücadele eden ÇABES, kadrosunu güçlendirerek bir üst lige çıkmak için çalışmalara başladı. 2019-2020 sezonunun 27 Ekim ‘de başlayacağı öğrenilirken, önemli transfer çalışmalarının gerçekleştirildiği paylaşıldı.
sampiyonluk-icin-kollar-sivandi--(1).jpg
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz, “Takımı güçlendirmek adına bu yıl Ercan Ceylan , Murat Kaygusuz ve Sefa Yazar sözleşmelerini imzaladılar . Hocamızın istekleri doğrultusunda prensipte anlaştığımız 3 oyuncumuz daha var . Herhangi bir problem çıkmazsa önümüzdeki günlerde masaya oturup imzaları atacağız . Çarşamba’mımızı bu sene en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz .” ifadelerini kullandı.

sampiyonluk-icin-kollar-sivandi--(2).jpg

sampiyonluk-icin-kollar-sivandi--(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber