ŞAMPİYON SALIPAZARI

ŞAMPİYON SALIPAZARI
Samsun 1 amatör liginde Salıpazarı Belediyespor ligin bitmesine bir maç kala şampiyonluğunu ilan etti. Sahasında yakın takipçisi olan Fatih Reşadiyespor ile karşılaşan Salıpazarı rakibini 2-0 mağlup etti.

Müsabaka da Reşadiye takımı ile arasında 1 puan olan Salıpazarı kaybettiği takdirde şampiyonluğu rakibine hediye edecekti. Maça hızlı başlayan ev sahibi Salıpazarı Belediyespor 14 dakikada İsmail’in ayağından bulduğu gole tribünler ve futbolcular sevinç yumağı oluşturdular (1-0). İki takımda ilk devre kontrollü oyunu sürdürdü. İlk devre be skorla bitti.

İkinci devrede her iki takımında mücadelesi üst seviye idi. Reşadiye takımı zaman zaman etkili oldu. Salıpazarı Belediyespor 65 dakikada rakip ceza sahası içerisinde İsmail’in düşürülmesini hakem penaltı ile cezalandırdı. Atışı kullanan Tuncay skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi takım maçı bu şekilde bitirerek ligin bitmesine 1 maç kala Süper Amatör Ligine çıkmayı garantiledi.

 Maç sonunda değerlendirme yapan İsmail Karaoğlu; Şampiyonluğumuzun hayırlı olmasını diliyorum.  Futbolcularım ile gurur duyuyorum. Takım olarak inandık ve başardık. Bu ligde namaglup şampiyon olduk. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Kazansalar onlar şampiyon olacaktı. Dedi.

qbi_7389.jpgqbi_7433.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor