ŞAMPİYON ÖZEL SPORCULARA KUPALARI TBMM BAŞKANI VERDİ

ŞAMPİYON ÖZEL SPORCULARA KUPALARI TBMM BAŞKANI VERDİ
10-15 Ekim tarihleri arasında Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampında düzenlenen Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonasında, üst tüste 3. Kez Şampiyon olan İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübüne kupasını TBMM Başkanı Binali Yıldırım verdi

Özel Eğitim Kurumları Derneği tarafından Erzincan Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap konferans salonunda “2023 vizyonunda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin yeri ve özel eğitim Türkiye Buluşmaları “ konulu sempozyum düzenlendi. Sempozyumun moderatörlüğünü Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Samsun PERA Özel Eğitim Merkezi Kurucusu ve Özel Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Ahmet Yılmaz gerçekleştirdi.

Sempozyuma MEB Müsteşar Yrd. Ferda Yıldırım, MEB Özel öğretim kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, Özel kurumlar daire başkanı Hasan Öztürk, Rehberlik hizmetleri daire başkanı Seyfettin Toraman, MEB Eğitim politikaları daire başkanı Vedat Kuşgözoğlu, Erzincan il milli eğitim müdürü, Özel eğitim kurumları Derneği genel başkanı Yunus Kılıç, Dernek yönetim kurulu üyeleri, Sektörü temsil eden diğer dernek olan Özerkder başkanı Faruk Sevindi ve 81 ilden dernek il temsilcileri ve üyeler katılırken toplantı da sektörün sorunlarının istişaresine devam edildi.

 

Sempozyum da Gazi Üniversitesi bölüm başkanı Prof. Dr. Rüya Özmen ve Bilim Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın sunumları ve karşılıklı soru ve tartışma şeklinde akşam saatlerine kadar Türkiye’de ki Özel Eğitim Merkezi Kurucuları Müdürleri ve Dernek Başkanlarının sektörün sıkıntıları, çözüm yolları gibi konular ve eğitim sistemi üzerinde ki çalışmalar istişare edildi.


Sempozyumun akşam bölümüne TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Erzincan Valisi Ali Aslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman Burhan Çakır’ın katılımı ile birlikte Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Samsun PERA Özel Eğitim Merkezi Kurucusu ve Özel Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Ahmet Yılmaz’ın işitme engelli oğlu Enes Mansur Yılmaz’ın “Duyurmak İstiyorum” adlı şiirini okuyarak  devam edildi. TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın sempozyuma katılımı ile daha da coşkulu hale gelen toplantıda TBMM Başkanı Yıldırım kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

44273421_1830516557059267_7709429252227072000_n.jpg

44381610_1830516623725927_4212505272536530944_n.jpg

44453451_10216024727064613_3839863279891513344_n.jpg

 

 

Yıldırım, “Özel eğitim sektörünün sorunları bildiğini, az imkanlarla çok işin başarıldığının farkında olduğunu, özel eğitim sektörünün yaptığı hizmetlerin devlet eliyle yapılması durumunda kat kat fazlaya mal olacağını, sektörün bu gün kü durumumdan daha ileri gitmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacağını” dile getirdi. 
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, sektöre teşekkür ederek konuşmasını tamamlamasının ardından Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampında düzenlenen Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonasında, üst tüste 3. Kez Türkiye Şampiyonu olan İlkumut Özel Sporcular Gençlik Ve Spor Kulübü oyuncuları ile Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz’ a  Erzincan Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap konferans salonunda TBMM Başkanı Binali Yıldırım bizzat tebrik etmesiyle birlikte kupalarını takdim etti ve sporculara çeşitli hediyeler verdi. Yıldırım’ın Özel Sporculara teşekkür etmesinin ardından Kulüp Başkanı ve Özel Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Ahmet Yılmaz’ a hem spor hem eğitim alanında ki üstün ve fedakar çalışmalarından kaynaklı teşekkür ederek sempozyum sona erdi.

 

Özel eğitim kurumları onursal başkanı Ahmet Yılmaz’ın Şampiyon oyuncularının da katıldığı sempozyuma, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman Burhan Çakır, Erzincan Valisi Ali Aslantaş, MEB Müsteşar Yrd. Ferda Yıldırım, MEB Özel öğretim kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, Özel kurumlar daire başkanı Hasan Öztürk, Rehberlik hizmetleri daire başkanı Seyfettin Toraman, MEB Eğitim politikaları daire başkanı Vedat Kuşgözoğlu, Erzincan il milli eğitim müdürü, Özel eğitim kurumları Derneği genel başkanı Yunus Kılıç, Dernek yönetim kurulu üyeleri, Sektörü temsil eden diğer dernek olan Özerkder başkanı Faruk Sevindi ve 81 ilden dernek il temsilcileri ve üyeler katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber