Samkon Yönetimi Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Samkon Yönetimi Başkan Yılmazı Ziyaret Etti
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ile bağlı dernek başkanları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti

Ziyaret'te Genel Başkan Aşçı, Başkan Yılmaz'a 2-3-4 ve 5 Nisan tarihleri arasında İstanbul-Feshane'de düzenlenecek 8. Samsun Tanıtım Günleri davetiyesini verdi.

Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette SAMKON Genel Başkan Vekili Hüseyin Eroğlu, Genel Sekreter Mustafa Bilgin, İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fikret Bıyık, SAMKON Kültür Komisyon Başkan Yardımcısı Osman Öğütçü, İSTAŞ Karadeniz Bölge Koordinatörü Selçuk Aşçı, ASYA Ajans Başkanı Fatih Aşçı, Samsun Bölge Başkanı Savaş Aydın, İstanbul-Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Hayati Sözen, Bafra Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Enver Şahin de hazır bulundu.
Ziyarette SAMKON'un İstanbul'da Samsun'un tanıtımında büyük bir misyonu yerine getirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konfederasyon yönetiminin ve federasyon başkanlarının çalışmalarını ilgiyle ve beğeni ile takip ettiğini söyledi. Samsun'a hizmet için büyük bir özveri örneği sergilendiğini ifade eden Başkan Yılmaz, 8. Samsun Tanıtım Günleri organizasyonu için elinden gelen bütün katkıyı vereceğini kaydetti.
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı ise İstanbul'da olmalarına rağmen Samsun'un tanıtımı konusunda yoğun emek harcadıklarını belirterek, "Gençlerimize memleketlerine gidip büyüklerinin yaşadıkları yerleri görmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Bunun haricinde yapılacak ne tür hizmet ve katkı varsa hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Emeklerimizin neticelerini de alıyoruz. Son yıllarda Samsun'un tanıtımı anlamında büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki yıllarda daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
SAMKON ziyaretinin ardından Başkan Yılmaz'ın diğer konukları ise Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile yönetim kurulu üyeleri oldu. Kısa süren ziyaretin ardından başkan ve yönetim kurulu üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirip belediyeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir