SAMGAZ’DAN Mahallelerde Bilgilendirme Toplantısı

SAMGAZ’DAN Mahallelerde Bilgilendirme Toplantısı
SAMGAZ, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması amacıyla 2015 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

SAMGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, Müşteri İlişkileri Şefi Vildan Avşar, İbrahim Yıldırım, Alaeddin Ünlü, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Selim Gökçen ve Hacı İsmail Mahallesi Muhtarı Mümin Çetin’in katılımı ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına ilgi büyük oldu.

Mahallelinin merak ettiği soruları cevaplayan Göktepe, “Doğal gaz kullanımın yaygınlaşması amacıyla bağlantı bedellerinde yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen taksit kampanyası ile doğal gaz kullanımına teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Amacımız Samsun şehrinin daha temiz bir havaya kavuşması ve şehrimizin konforlu ve tasarruflu olan bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmasıdır. Bu kapsamda 2015 yılı yatırım programında yer alan adreslerin abone merkezimize müracaat ederek bağlantı işlemlerini tamamlamalarını arzu ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerine, doğal gazın konfor ve tasarrufu aktarılırken vatandaşımızın da bu konuda ayrıca hava kirliliği konusunda gösterdiği hassasiyet ise dikkat çekti.

Yavuz Selim ve Hacı İsmail Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterilen bilgilendirme programına SAMGAZ tarafından yetki verilen iç tesisat firmaları da katılım gerçekleştirdi. Mahalleli ise programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Göktepe, “Bütün süreçlerimizde; kanun ve yönetmelikler titizlikle irdelenerek uygulamalar gerçekleştirilmektedir. Kanun ve yönetmeliklere aykırı bir uygulama yapmamız mümkün değildir. Hatta şirketimiz tarafından hiçbir yasal zorunluluk olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti esaslı birçok uygulama da sürece dahil edilmektedir” diye konuştu.

Göktepe devam eden 2015 yılı yatırım programı kapsamında ayrıca geçmiş dönemlerde yatırım yapılmış bölgelerden gelen taleplere dikkat çekerek, “Konforlu ve tasarruflu bir ürün olan doğal gazı güvenli olarak vatandaşlarımıza sunmak için bütün ekibimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımızdan gelen talepler de bizi memnun ediyor. Bütün abonelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir