SAMDEF YERLİ MALI PANELİ DÜZENLİYOR

SAMDEF YERLİ MALI PANELİ DÜZENLİYOR
12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, yerli malı kullanımının istihdama etkileri konulu panel düzenleyeceklerini açıkladı.

Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu(SAMDEF) 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle Yerli Malı Kullanımının istihdama etkileri konulu bir panel düzenleyecek. SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, 12-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek erli Malı Kullanımının İstihdama Etkileri konulu panelin İstanbul-Maltepe'de Türkan Saylan Kültür Merkezi Nazım Hikmet Salonunda gerçekleşeceğini açıkladı. 

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle SAMDEF olarak düzenleyecekleri Yerli Malı Kullanımının istihdama etkileri konulu panele Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nihat Akkuş, TOSYÖV İstanbul Destekleme Derneği Başkanı Prof.Dr. Süleyman Karadağ, SAYSİAD Başkanı Mete Koca, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar'ın konuşmacı olarak katılacaklarını açıklayan SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, panelde yerli malı kullanımının önemine ve istihdama olan katkılarına dikkat çekileceğini belirtti. 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir