Salıpazarı’nı İlde Temsil Edecek

Salıpazarı’nı İlde Temsil Edecek
Salıpazarı’nda Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal Yıldız Kızlar turnuvasında şampiyon Yavaşbey kız takımı oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal Yıldız Kızlar turnuvasında mutlu sona Yavaşbey Ortaokulu ulaşarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Finalde Gökçeli Ortaokulu ile karşılaşan Yavaşbey Ortaokulu yıldız kızları averajla birinciliğe ulaştı.

HEYECANLI MAÇLAR OYNANDI

Salıpazarı Kapalı Spor Salonu’nda Okul Sporları Salıpazarı Futsal Yıldız Kızlar turnuvası ortaokullar arası yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Birinciliği Yavaşbey Ortaokulu kazanırken, ikinci Gökçeli Ortaokulu, üçüncü Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu ve dördüncülüğü de Tahnal Ortaokulu elde etti. Heyecanla geçen müsabakalarda çocukların oldukça eğlendikleri ve mutlu oldukları gözlemlendi. Kupa töreninde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam takımları tek tek tebrik ederek emeği geçen yönetici ve öğretmenleri tebrik etti.

salipazari’ni-ilde-temsil-edecek-(1).jpgsalipazari’ni-ilde-temsil-edecek-(3).jpg

İL FİNALLERİNDE TEMSİL EDECEK

Şampiyonluğa ulaşan Yavaşbey Ortaokulu ilde oynanacak finallere katılarak Salıpazarı ilçesini temsil etmiş olacak. İl finallerine kadar çalışmalarını Kapalı Spor Salonu’nda sürdürecek takım ve sporcuların ümitli oldukları gözlemlendi. Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Öztürk, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek güzel sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber