Salıpazarı’nı Bally ve Tinerciler korkutuyor!

Salıpazarı’nı Bally ve Tinerciler korkutuyor!
Bally kullanma yaşının neredeyse ülke genelinde ilköğretim çağına kadar inmesi ile birlikte metruk binalar adeta tiner ve ballycilerin meskeni haline geliyor. Aynı zamanda da bu metruk binalar ile boş araziler de ki tiner ve ballyciler nedeni ile çevre sa

 

Bally ve tiner çeken çocuklar ve gençler, bulundukları bölgelerde sürekli yangınların çıkmasına neden olurken, ikametlerin yakınlarında yaşayan vatandaşlara ise korkulu anlar yaşatıyorlar. Daha önce de birçok kez aynı bölgelerde özellikle bally ve tiner çekenlerin bulunduğu bu bölgelerde sık sık yangınlar çıkarken, son dönemlerde Salıupazarı İlçesinde de geçtikçe artması ilçe halkını tedirgin etmeye başladı.

Salıpazarı İlçesinde özellikle Irmak kenarı ve ilçenin bazı bölgelerinde vatandaşların sık sık bally çeken gençlerden tedirgin olmaya başladıkları öğrenildi. Bazı vatandaşlar Salıpazarı Belediye Zabıta ekiplerine bilgi vererek konu hakkında kısa zamanda önlem ve tedbirlerin alınmasını istedikleri öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar da, “Ballyciler tehlike oluşturuyor” diyerek yaşanan sıkıntılara tepki gösteriyorlar.  İlçe de artarak devam eden ballyciler yüzünden ilçe genelinde öğrenciler, kadınlar ve yaşlıların artık huzur içinde dolaşamadıkları ve her an bir saldırıya uğrayacakları endişesi ile ilçede gezdiklerini dile getirerek önlem alınmasını bekledikleri belirtildi. 

Salıpazarı İlçesinde gün geçtikçe artan tinerci ve ballycilerin artması ilçede ki bazı bölgeleri mesken edindiğini söyleyen mahalle ve ilçe sakinleri, yaşadıkları sorunun çözülmesini istedi. Bu nedenle  Salıpazarı Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde ballycilerin sık sık oturdukları ve tehlike oluşturdukları bölgeleri inceleyerek nasıl önlem ve tedbir alabileceklerini incelediler. Yetkililer kısa sürede bu konu ile ilgili gerekli önlem ve çalışmaları belediye ve Emniyet olarak alma için çalışmaları hızlandıracakları belirtildi.

Haber Merkezi

salipazari’ni-bally-ve-tinerciler-korkutuyor!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber