Salıpazarı’nda Raketler Yarıştı

Salıpazarı’nda Raketler Yarıştı
Samsun’un Salıpazarı İlçesinde ilk kez Masa Tenisi Halk Turnuvası düzenlendi.

Masa Tenisi Federasyonu Samsun İl Temsilciliği Faaliyet programında yer alan Salıpazarı Masa Tenisi Halk Turnuvası büyük ilgi ve katılımla Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salıpazarı Spor Salonu’nda yapıldı.

Salıpazarı halkı ve sporcularının yanında Bafra, Ondokuzmayıs, Terme ve Çarşamba ile merkez ilçelerden de sporcuların ilgi gösterdiği halk turnuvası centilmenlik içerisinde dostça geçti.

İLK DEFA DÜZENLENDİ

Salıpazarı ilçesinde ilk defa düzenlenen masa tenisi halk turnuvasına özellikle çevre ilçelerden sporcuların ilgi gösterip katılması dikkatlerden kaçmadı. Altyapı güçlendirme çalışmaları kapsamında Salıpazarı ilçesinde birçok branşta gençlere yönelik faaliyetler devam ederken masa tenisi branşına da ilginin ve katılımın artması için yapılan masa tenisi turnuvası farklı kategorilerde ferdi olarak düzenlendi. Küçük kızlar, yıldız kızlar, yıldız ve genç erkekler, büyük erkekler ve veteran erkekler kategorilerinde yapılan masa tenisi turnuvası maçları sonunda derece yapan sporculara madalya hediyeleri yapılan törenle verildi.

SPOR FAALİYETLERİ DEVAM EDECEK

Salıpazarı Masa Tenisi Halk Turnuvasına sporcular yanında aileler de ilgi gösterirken turnuva sonunda bu tür faaliyet ve etkinliklerin devam edeceği açıklandı.

salipazari’nda-raketler-yaristi-(1).jpg

salipazari’nda-raketler-yaristi-(2).jpg

salipazari’nda-raketler-yaristi-(3).jpg

salipazari’nda-raketler-yaristi-(4).jpg

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber