Salıpazarı’nda Öğretmenlere Anlamlı Kutlama

Salıpazarı’nda Öğretmenlere Anlamlı Kutlama
Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle etkinlikler düzenledi

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Salıpazarı İlçesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Salıpazarı Ada Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe düzenlenen etkinliğe Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı İlçe Garnizon Komutanı Ali Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katılımlarıyla salonu doldurdu.

ogretmenler2.jpg

Törende konuşan Belediye Başkanı Halil Akgül, öğretmenleri geçtiğimiz sene verdiği söz üzerinde daha geniş katılımın sağlanacağı bir yerde etkinliğin düzenlendiğini ifade ederek, “Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlik bildiğimiz gibi değerli bir meslek. Emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize minnettarım.” Dedi.


Konuşmaların ardından Öğretmenlik görevine yeni başlayacak öğretmenlerin yemin törenine geçildi. Yemin törenini alan çiçeği burnunda öğretmenler verilen belgelerle ödüllendirildiler.

Törende ayrıca ilçede düzenlenen turnuvalarda dereceye giren okullara ödüller verildi. 24 Kasım etkinliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Müzik Grubu’nun müzikleri ile öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşatıldı.

ogretmenler3.jpg

ogretmenler4.jpg

ogretmenler5.jpg

ogretmenler6.jpg

ogretmenler7.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber