Salıpazarı’nda Kaymakam ve Halil Amca ilk zili çaldı!

Salıpazarı’nda Kaymakam ve Halil Amca ilk zili çaldı!
Yeni eğitim ve öğretim yılı bu sabah yapılan ilk derslerle resmen başladı. Salıpazarı İlçesinde de ilk zil Bereket İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen törenle başladı.

 

2012-2013 eğitim öğretim yılı ilk zili Salıpazarı İlçesi Bereket İlköğretim Okulu bahçesinde çalan Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, yeni eğitim sistemine göre bu yıl ilk günlerde küçük sıkıntılar yaşanabilir ama öğrencilerimiz kısa sürede buna ayak uydurarak eğitimde kaliteyi arttıracağımıza inanıyorum. Bu duygularla İlçemizde ki ve tüm ülkemizde ki eğitim yılının hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi.

Bereket İlköğretim Okulu bahçesinde ki törenden sonra okul içinde öğrencilerle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Özdemir ve Belediye Başkanı Halil Akgül öğrencilerden büyük ilgi gördüler. Okula iğren Belediye Başkanına minik öğrencilerden birisi “Halil Amca ben de okula başladım” diyerek sarılması herkesi güldürdü. Halil Amca dediği öğrenciyi kucaklayan başkan Akgül, çocukların kendisine gösterdiği yakın ilgi karşısında duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Yine İlçede ilk kez bir bayan Kaymakamı gören Öğrenciler kaymakam Hatice Bayar Özdemir’in elinden kitaplarını alınca, “Çok ağırmış, ama çok güzel bu kitaplar” diyerek Kaymakamı öpmeleri adeta anne şefkati ile öğrencilerle ilgilenmesi üzerine miniklerden büyük ilgi gördü. Bu arada minik bir kız öğrencinin ağladığını gören İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, minik öğrenciyi yanına çağırarak bir süre konuştuktan sonra sınıfına uğurladı. Törene İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Güven, İlçe Emniyet Amiri Recep Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Yavuz, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Haber-Foto: Nurhan Güzel 

salipazari’nda-kaymakam-ve-halil-amca-ilk-zili-caldi!-(6).jpg

salipazari’nda-kaymakam-ve-halil-amca-ilk-zili-caldi!-(2).jpg

salipazari’nda-kaymakam-ve-halil-amca-ilk-zili-caldi!-(3).jpg

salipazari’nda-kaymakam-ve-halil-amca-ilk-zili-caldi!-(4).jpg

salipazari’nda-kaymakam-ve-halil-amca-ilk-zili-caldi!-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel