Salıpazarı’nda Fitness Salonu Açıldı

Salıpazarı’nda Fitness Salonu Açıldı
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde Fitness Salonu açıldı.

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği’ninin TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) koordinasyonunda gerçekleştirildiği Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği destekli "Yerel Kalkınma Stratejisi" projesi kapsamında Salıpazarı Fitness Salonu açıldı.

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün mekan desteği sağladığı proje kapsamında alınan ekipmanlar bir protokelle gençlik ve spor ilçe müdürlüğüne devredildi.

İlçe halkının ücretsiz bir şekilde faydalabilevceği fitness salonunun açılışına Salıpazarı Kaymakamı Sayın Burak Öz, Belediye başkanımız Sayın Halil Akgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, TKDK Samsun Yerel Eylem Grupları Uzamanı Sayın Orhan Kılıç, İlçe Müdürleri, STK Başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Yerel Eylem Grubu Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk: "Meşhur bir filmden alıntı yapmak istiyorum. Eğer bir yeri seviyorsanız orası dünyanın en güzel yeridir. Biz Salıpazarı'nı çok seviyoruz. Bizim için dünyanın en güzel yeri Salıpazarı.

Bu yüzden dünyanın en güzel yerini önce Samsun'a sonra tüm Türkiye'ye tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemize kazandırmak istediğimiz bir çok projemiz kağıt üzerinde hazır. İnşallah yakında teker teker hayata geçecekler." dedi.

salipazari’nda-fitness-salonu-acildi-(1).jpg

salipazari’nda-fitness-salonu-acildi-(2).jpg

salipazari’nda-fitness-salonu-acildi-(3).jpg

salipazari’nda-fitness-salonu-acildi-(4).jpg

 

salipazari’nda-fitness-salonu-acildi-(5).jpg

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber