Salıpazarı’nda ‘Dostluk’ Kazandı

Salıpazarı’nda ‘Dostluk’ Kazandı
Salıpazarı Kaymakamlığı, Salıpazarı Belediyesi ve Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün tertiplediği etkinlikte, Samsunspor’un efsane oyuncuları ile ilçe protokolü karması dostluk maçında buluştu.

Salıpazarı ilçesi Suni Çim Saha’da Salıpazarı Kaymakamlığı, Salıpazarı Belediyesi ve Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen dostluk maçında ilçe protokolünden oluşan karma takım ile Samsunspor’un efsaneleşmiş futbolcuları karşılaştı.
unnamed-012.png
Suni Çim Sahada karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve İlçe Kaymakamı Eray Gürsoy çim sahada bulunan minik sporcular ve katılımcılara hitaben konuştular. Sporun öneminden bahseden Kaymakam Gürsoy ve Başkan Akgül, konuşmaları sonunda katılımcılara teşekkür ettiler.

Konuşmalar sonrasında Samsunspor’un eski futbolcuları, minik sporcuların sorularına yanıt verdiler. Sohbet havasında samimi bir ortamda geçen konuşmalar programa renk katarken akabinde dostluk maçına geçildi.

Samsunspor’un efsane oyuncularının ve Salıpazarı karmasının karşı karşıya geldiği müsabakada dostluk kazandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber