Salıpazarı’nda Berberler Hazır

Salıpazarı’nda Berberler Hazır
Salıpazarı ilçesinde yeni tip korona virüs önlemleri nedeniyle kapatıldıktan sonra, kontrollü sosyal hayat uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförler salonlarında dezenfekte çal

SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRİYORUZ

Salıpazarı’nda hizmet veren berber ve kuaför  salonlarını ücretsiz olarak ilaçlayıp, dezenfekte ettiklerini söyleyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, "Korona virüs salgınından halkımızı uzak tutmak ve küresel bir tehdit haline dönüşen bu virüsün en kısa sürede bertaraf edilmesi adına Cumhurbaşkanlığımızın talimatlarını ilk günden itibaren yerine getirdik. Normalleşme sürecinde de aynı şekilde üzerimize düşen sorumlulukları ivedikle hayata geçireceğiz. İlçemizin her noktasında temizlik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürürken, kontrollü sosyal hayat sürecinde faaliyetlerine tekrardan başlayacak her sektöre dezenfektan ve diğer konularda gerekli desteklerimizi ulaştıracağız.

HAYIRLI OLSUN

Bu kapsamda, 11 Mayıs’ta işbaşı yapacak olan berberler ve kuaförlerimizin hijyenik, sağlıklı ve güzel ortamlarda hizmet vermeleri için ekiplerimizi seferber ettik. Değerli esnaflarımızın daha nitelikli ve güzel alanlarda halkımıza hizmet sunmaları, vatandaşlarımızın da gönül rahatlığıyla bu iş yerlerine gitmeleri için dezenfektan çalışmalarına hemen başladık. Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, belirli bir program halinde ilçemizde hizmet veren bu tür işletmeleri baştan aşağıya dezenfekte edip, ilaçlıyorlar. Ayrıca iş yeri sahiplerine el dezenfektanı da hediye ediyoruz. Esnaflarımıza şimdiden hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” diye konuştu.

55eb8cee-7622-47c0-bbe5-cac4d4a5418b.jpg

0666a827-7387-43e4-b7ac-e9e105ea341d.jpg

e859355f-0cd5-4125-97b0-a8263f4b8b16.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber