Salıpazarı'na Ülkü Ocakları açıldı

Salıpazarı'na Ülkü Ocakları açıldı
Salıpazarı İlçesine ilk defa Ülkü Ocakları açıldı. Açılışa AK Partili Belediye Başkanı Halil Akgül'ün de katılması dikkat çekti

Salıpazarı İlçesin de tarihinde ilk kez ilçenin 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen hizmet binası açılışı renkli sahnelere neden oldu. Açılışta İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, gençler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İlçe de ilk kez açılan Ülkü Ocakları’nın resmi açılışına AK Partili Salıpazarı İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül'ün de katılması dikkatlerden kaçmadı. TBMM' de gerçekleştirilen Anayasa değişikliğine destek veren MHP Genel Başkanı ile AK Parti arasında kurulan yakınlık ve destek görüntüleri sonrasında böylesi bir açılışa Belediye Başkanının katılımı da dikkat çekti.

salipazarina-ulku-ocaklari-acildi-(3).jpg

İlçede ki Ülkü Ocakları hizmet binasının açılışına katılan Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, “ Türk-İslam davasına gönül vermiş, Allah davasına başını koymuş Türk milliyetçileri olarak, bizim yuvamız, Türk milletinin ele geçirilememiş son kalesi olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının bir şubesini daha açacak olmanın verdiği gurur ve sevinç ile buradayız. Unutmayın, Ülkü Ocakları Eğitimin ve Kültürün, köklü tarihimizin ve dinimizin öğrenildiği yerdir. Ocağa giden genç hırsız, madde bağımlısı ve vatan haini olmaz. Fatih olur, Yavuz olur, Mustafa Kemal olur, Başbuğ olur. Türklük bilinç ve şuurunu tam anlamıyla kavrar. İman dolu yürekleri bu vatan için ne yapabilirim diye her an heyecanla dolup taşar.” dedi.

Dostlarımızın gönüllerine talibiz …

Tarihinde ilçede ilk kez açılan Ülkü Ocakları açılışında göreve atanan Salıpazarı Ülkü Ocakları Başkanı Atalay Tokat, "İnsanı sev ki, devlet yaşasın, insanı sev ki vatan millet yaşasın” desturundan hareketle burada İslamı yücelten, vatan, millet, bayrak, aile sevgisi ile yetişen ülke sorunlarını ve gündeminden haberdar, eğitimli gençler hedefi olan gençler yetiştirmek olan, gençlerin eğitimlerine yardımcı olmak ve kültürel sosyal gelişimlerine Türk İslam Ülküsüne  göre yol çizen anlayışla onlara rehberlik etmek ve Salıpazarı’nın eğitim ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak için gönlümüzü koyduk.”dedi.

Açılışımıza  katılarak bizlere destek olan ve bizleri sevindiren İlçemize hizmet veren Siyasi, bürokrat ve vatandaşlarımız olarak sizlere  teşekkür ediyorum diyerek devam eden Tokat, "Ülkümüz Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ tir. Biz onların Türk  gençliğine emanetine sonsuza kadar Ülkücü gençlik  olarak sahip çıkıp yüceltmek için and içmişiz. Andımıza sadık kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

salipazarina-ulku-ocaklari-acildi-(1).jpg

Salıpazarı Ülkü Ocaklarının açılışına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, MHP Eski İlçe Başkanları Dursun Kahramanoğlu, Cengiz Tarhan, Refaettin Karaca, MHP Belediye Meclis Üyesi Aydın Aydın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halit Çelebi, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Habersal

HABER - FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel