Salıpazarı'n da ilköğretim haftası kutlandı

Salıpazarı'n da ilköğretim haftası kutlandı
Her yıl düzenlenen İlköğretim haftası etkinlikleri Salıpazarı İlçesi Muslubey İlköğretim Okulunda protokolün katılımı ile gerçekleştirildi.

Salıpazarı İlçesinde gerçekleştirilen İlköğretim haftası kutlama programı büyük bir coşkuyla kutlandı. İlköğretim haftası kutlamalarına İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Garnizon komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe milli eğitim müdürü Ali Ali Savaş, Ak Parti ilçe başkanı İsmail Yaman, Okul Müdürü İsmail Yiğit ve okul Öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci velilerinin yanı sıra askeri personeller katıldılar.

14433173_10207168943131049_6361816789427951068_n.jpg

Etkinlikte 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan astsubay Ömer Halisdemir'in hayatı anlatıldıktan sorna Okul öğrencilerinin hazırladıkları şiir, kompozisyon ve gösterilerle etkinlik tamamlandı. Etkinlikte İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanı Halil Akgül İlköğretim haftası ve darbe kalkışması sonrasında ki gelişmeler ve eğitimin gelecekte ki önemini anlatan konuşmaları ile etkinlik sona erdi.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim