SALIPAZARI, YÜKSEK OKUL İÇİN TEK VÜCUT

SALIPAZARI, YÜKSEK OKUL İÇİN TEK VÜCUT
Salıpazarı’nda yüksek okul açılması için ilk ciddi adım atıldı.

Kaymakamlık makamında, ilçe kaymakamı Meriç Dinçer ve belediye başkanı Halil Akgül’ün de katıldığı toplantıya AK Parti ilçe başkanı İsmail Yaman, MHP ilçe başkanı İsa Bircan, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mevlüt Karadeniz, Belediye Meclis Üyeleri, Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Emine Dağlıoğlu, Esnaf Odası Başkanı Adem Osma, Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Yüksel, Turizm ve Tanıtım Dernek Başkanı Ertan Özcan, Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı İsmail Başoğlu ve daha önce ilçede öğretmenlik yapmış olan Prof.Dr.Yavuz Bayram katıldı.

İstişare nitelikli toplantıda Salıpazarı’nda yüksek okul açılması için ne tür hazırlıkların yapılması gerektiği üzerinde duruldu. Ayrıca Salıpazarı’nın yüksek okul açılması noktasında hangi avantajlarının olduğu, hangi hususlarda çalışma yapılması gerektiği tartışıldı.

Belediye Başkanı Halil Akgül, esnafından çiftçisine, memurundan yöneticisine, sivil toplum kuruluşlarından siyasi parti temsilcilerine kadar Salıpazarı’nın birlik ve beraberlik ruhu içinde yüksek okul açılması için ciddi bir motivasyona sahip olduğu hususunda fikir birliği içerisinde olduklarını, toplantıya katılımın da bunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.

İlçe kaymakamı Meriç Dinçer ve belediye başkanı Halil Akgül’ün yanısıra toplantıda hazır bulunan bütün katılımcılar, yüksek okulla ilgili çalışmalara en güçlü biçimde destek vermek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.

Toplantıda yüksek okul için uygun bir alt yapının oluşturulması ve ilgili prosedürün yürütülmesi için gerekli dosyanın en kısa sürede tamamlanması noktasında da görüş birliğine varıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber