‘’Salıpazarı spor Liderliğe Devam dedi’’

‘’Salıpazarı spor Liderliğe Devam dedi’’
Salıpazarı spor Süper 1.ci amatör A gurubu maçında deplasman da Aile ve Sosyal Politikalar takımıyla karşılaştı. Lider rakibini 6-4 yenerek aldığı 3 puanla liderliğini sürdürdü.

 ‘’Salıpazarı spor Liderliğe Devam dedi’’

 

Salıpazarı spor Süper 1.ci amatör A gurubu maçında deplasman da Aile ve Sosyal Politikalar takımıyla karşılaştı. Lider rakibini 6-4 yenerek  aldığı 3 puanla liderliğini sürdürdü.

 

Samsun'da oynanan karşılaşmada gülen taraf Salıpazarı spor oldu ve gruptaki liderliğini devam ettirdi. Samsun Baruthane suni çimen sahada Süper 1. Amatör grubu içinde Salıpazarı spor  deplasman da rakibi Aile ve Sosyal Politikalar takımıyla karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren atak bir futbol sergilemek isteyen Salıpazarı Belediye spor takımı maçın 1. ci dakikasında günün başarılı ve hatrick yapan iki oyuncusundan biri olan İsmail'in  golü ile durumu 1-0 a taşıdı. Bu dakikadan sonra maçta dengeyi kurmaya çalışan Alile ve Sosyal Politikalar takımına 10. cu dakikada attığı golle takımının ve kendisinin 2 golünü atarak durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip oyuncular oyunda denge kurmaya başladığı sıralarda günün diğer başarılı oyuncusu Hasan maçın 25. ci dakikada durumu 3-0 yaptı. Bu golden hemen sonra rakip takım durumu attığı golle 3-1 e taşıdı.  İlk yarı Salıpazarı Belediye spor takımının 3-1 lik üstünlüğü ile sona erdi ve futbolcular soyunma odasına gittiler.

 

Maçın ikinci yarısında yine adeta gol düellosu yaşandı. Maçın ikinci yarısında liderliği kaptırmayan ve bu yıl mutlaka gruptan çıkmayı hedefleyen ligin başarılı takımı Salıpazarı Belediye sporlu oyuncular ikinci yarıya golle başladı. Maçın 52. Dakikasında Salıpazarı Belediye spor'dan İsmail kendisinin 3. cü takımının 4.cü golünü atarak durumu 4-1 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra rakip takım bir gol daha atarak durumu 4-2 yaparken oyundan tempoyu düşürmeyen Salıpazarı takımı ataklarını sürdürürken 65. ci dakika da bir gol daha atarak durumu 4-3 yaptılar.

 

Maçta tempo düşmeyince Salıpazarı takımında Hasan ilk yarıda attığı golden sonra ikinci yarıda da durmadı ve rakip kaleye 80 ve 85. Dakikalarda iki gol daha atarak durumu bir anda 6-3 e taşıdı. Maç böyle sonuçlanması beklenirken maçın 88. Dakikasında rakip takım penaltı kazandı. Kullanılan penaltıyı gole çeviren Aile ve Sosyal Politikalar takımı rakibi Salıpazarı takımı karşısında 6-4 yenildi.

 

Deplasmanda bol gollü ve iki oyuncusunun hatrick yaparak ayrılmasından memnun olan Teknik Sorumlu İsmail Karaoğlu, zor geçen bir maçtı ve adeta gol yağmuru oldu. Ama oyuncularım maçı hiç bırakmayarak grupta ki Liderliğimizi sürdürdük. Bol gol sonrasında gelen galibiyet nedeni ile oyuncularımı kutluyor gelecek hafta ki maçlara bakacağız. Destek veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde kısa açıklama da bulundu.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir