Salıpazarı Şoförler Odası’nda Osman Aydın dönemi

Salıpazarı Şoförler Odası’nda Osman Aydın dönemi
Salıpazarı Şoförler Odası Başkanlığı’nın gerçekleştirilen olağan kongresinde aday olan Osman Aydın başkan seçildi.

Salıpazarı Şoförler Odası’nın gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı Salıpazarı Ziraat Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalarla devam etti. Yapılan konuşmalar ve yönetim kurulu, denetim kurulu raporlarının oylanmasının ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde mevcut başkan Muzaffer Aydın’ın adaylıktan çekilmesiyle tek aday olan Osman Aydın, oy kullanan üyelerin oylarını alarak başkan seçildi.  Başkan Aydın, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde Salıpazarı Şoför esnafına hizmet etmek için çalışacağını belirtti.

Gerçekleştirilen kongreye çok sayıda üyenin yanı sıra Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala ve Yönetim kurulu üyeleri, Salıpazarı Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hüseyin Şahin, Salıpazarı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Adem Osma katıldı.

Başkan Osman Aydın’ın yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Mehmet Yavuz, Ahmet Kurt, Ali Özgör, Barış Şensoy, Metin Şahin ve Hüseyin Kaya

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber