SALIPAZARI SERİYİ BOZMADI

SALIPAZARI SERİYİ BOZMADI
Salıpazarı Belediyespor sahasında ligde ilk üç sırayı zorlayan Cedit Ilıca takımını konuk etti. Ev sahibi Salıpazarı takımı rakibini 2-0 yenerek galibiyet serisini bozmadı.

  Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi takım maçın başında bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi. Sahneye çıkan Hasan 32 ve 42 dakikalar da bulduğu gollerle skoru 2-0 yaptı. Cedit takımı da göstermiş olduğu performans ile izleyenlerden beğeni topladı.  Maç ilk devre de atılan gollerle ev sahibi takımının 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Oynadığı 13 karşılaşmada topladı 35 puanla namağlup liderliğini devam ettirdi.

 Maç sonunda Salıpazarı Belediyespor teknik sorumlusu İsmail Karaoğlu yaptığı değerlendirmede; Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Futbolcularımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele gösterdiler. Son haftalara geldiğimiz için liderliğin verdiği stres takımı olumsuz etkiliyor. Bunlarda maçta hata yapmaya sürüklüyor. Bunlar doğaldır. Geri kalan üç maçımızı da kazanmak istiyoruz. Üç maç sonra şampiyon olarak süper amatör lige çıkacağız. Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor