SALIPAZARI PROTOKOLÜ’NDEN JANDARMA’YA MORAL VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SALIPAZARI PROTOKOLÜ’NDEN JANDARMA’YA MORAL VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına Salıpazarı Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Daire Amirlerinin Katılımı ile moral ve teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, tarafından protokole ve daire amirlerine kahvaltı ikramı ile başladı. Birlik ve Beraberliğin daha güçlü olması gerektiği günlerde, Salıpazarı ilçe protokolü birlik ve beraberliğin en kuvvetli bekçisi olan TSK’nın millete açılan kapısı Jandarma’ya 15 Temmuz Darbe Girişimi sürecinde göstermiş olduğu onurlu duruşundan dolayı teşekkürlerini bildirdi.

salipazari-protokolu’nden-jandarma’ya-moral-ve-tesekkur-ziyareti-(3).jpg

Program sonunda Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, " Ülkemizin en karanlık ve zor gecelerinden birini yaşandığı 15 Temmuz gecesi İlçe Jandarma Komutanlığımızın göstermiş olduğu onurlu duruş ile darbecilerden olmadığını göstermiştir. Görev anlayışından dolayı Jandarmamıza teşekkür ederim. İlçe Jandarma Komutanlığı birlik ve beraberliğin önemini, yapılan bu program ile perçinlemiştir. Bu programı düzenleyen İlçe Jandarma Komutanına teşekkür ederim.” Dedi.

Belediye Başkanı Halil Akgül ise “ Milli İradenin kazandığı bu onurlu zaferi gerek 15 Temmuz gecesi gerekse yapılan Demokrasi Nöbetlerinde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Jandarma Komutanına teşekkür ederim. Birlik ve Beraberliğin önemini vurgulayan ve bu programı düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Programın sonunda protokol ve daire amirleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı önünde Birlik ve Beraberlik Fotoğrafı çekinmesiyle program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel