Salıpazarı Maçı Kısa Sürdü

Salıpazarı Maçı Kısa Sürdü
Samsun 1 amatör ligi A grubunda Salıpazarı Belediye spor Samsun yan çim sahada Karşıyaka takımı ile karşılaştı. Karşılaşmayı Salıpazarı ekibi 12 dakika oynanılan müsabakayı hükmen 3-0 kazandı.

Salıpazarı Belediye spor 4’üncü  dakika da Hasan ile 1-0 öne geçti. Tuncay ile 8’inci dakikada skoru 2-0 yaptı. Rakip takım Karşıyaka oyuncuları sakatlandık bahanesi ile sahaya girmeyince 6 kişi kaldılar. Kural gereği de maç oynanmayacağından dolayı orta hakem 12 dakika da  maçı bitirdi. Salıpazarı takımı da buradan 3-0 hükmen galip gelerek liderliğini sürdürdü.

Maç sonunda Teknik sorumlu İsmail Karaoğlu yaptığı değerlendirmede; Talihsiz bir karşılaşma oynadık. Maç yapmaya geldik rakip takım sahadan fark yememek için taktiksel oyunu tercih etti ve maç 12 dakika da bitti. Oyuncumuz İsmail.’in parmağı kırıldı. Hasan sakatlandı. Bu kısa sürede bunları yaşadık. Hangisine üzüleyim. Cumartesi günü Salıpazarı’nda Cedit Ilıca ile maçımız var. Futbolcularım ile ben çok büyük fedakarlık yapıyoruz. Salıpazarı cephesinden yeterli  desteği göremiyoruz. Buna rağmen Salıpazarı takımı ligde liderliğini sürdürüyor. 4 maçımız kaldı. Futbolcularım ile gurur duyuyorum. O kadar olumsuzluklara rağmen elimizden geleni yaparak inşallah Şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor