SALIPAZARI İLÇESİNDE KÖPRÜ SEVİNCİ

SALIPAZARI İLÇESİNDE KÖPRÜ SEVİNCİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan projeler bir bir tamamlanıyor.

Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.
Salıpazarı ilçesinde bulunan Yeşildere üzerine kurulu olan eski köprünün yıkım çalışmalarının ardından yenisinin yapılması çalışmaları tamamlanmak üzere. Gökçeli ve Yavaşbey Mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni köprü hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatacak.
Eski köprünün ulaşımda sorunlara sebep olduğunu ve can güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak önce insan, önce hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yaptığımız köprü projesi aslında eski köprüye ek olarak başlamıştı. Ancak yaptığımız incelemelerde köprünün altında çatlak olduğunu gördük. Can ve mal güvenliği için mevcut köprüyü yıkıp yeni bir köprü yapma yoluna gittik. Eski köprü yıkıldıktan sonra 27 metre uzunluğunda, araçların ve yayaların rahatlıkla geçebileceği yeni bir köprü yapıyoruz. Köprünün eski halinde yaya ve araçlar aynı anda geçiş yapamıyordu. Sadece bir aracın geçebileceği genişlikte olan eski köprünün yenilenmesi kaçınılmaz bir durumdu. Köprümüzün kirişleri de takıldı. Önümüzdeki hafta içinde zemini ve korkulukları tamamlandıktan sonra hizmete açılması planlanıyor” dedi.

salipazari.20151130134010.jpgsalipazari-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir