Salıpazarı İlçesinde esnaf sandık başına giderek yeni başkanını seçti.

Salıpazarı İlçesinde esnaf sandık başına giderek yeni başkanını seçti.
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimler sonucunda yeni başkan Osman Yüksel oldu.

Erler Dörtmevsim Düğün Salonunda yapılan Olağan Genel Kurula Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Adem Osma, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, Madeni ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar, Terziler Odası Başkanı Enver Aydın, Salıpazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Aydın ve esnaf odasına kayıtlı üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala’nın yaptığı Genel Kurul Divan üyelerinin belirlemesi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongre Protokol konuşmaları ile devam etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetim ve denetim kurulu raporları ile hesapları okunup üyeler tarafından ibra edildi.

Genel Kurulda daha sonra seçimlere geçildi. 433 üyesi bulunan Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde 402 üye oy kullandı. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

Kullanılan oyların 309’unu Osman Yüksel aldı. Mevcut başkan Halit Çelebi ise 92 oyda kaldı. Bu sonuçlara göre Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni başkanı Osman Yüksel oldu.

Başkan Yüksel seçim sonrası yaptığı açıklamada, Genel Kurula gelerek oy kullanan, oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

salipazari-ilcesinde-esnaf-sandik-basina-giderek-yeni-baskanini-secti-(2).jpgsalipazari-ilcesinde-esnaf-sandik-basina-giderek-yeni-baskanini-secti-(1).jpgb480eeb4-dec5-4b13-a5c3-0713bc5f2951.jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber