SALIPAZARI HEYELANLARLA MÜCADELE EDİYOR

SALIPAZARI HEYELANLARLA MÜCADELE EDİYOR
Salıpazarı İlçesinde önceki gün yağan şiddetli yağışlar nedeni ile birçok mahallede heyelan meydana geldi. Bazı mahallelerde ise yollar ulaşıma kapandı.

YOLLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Salıpazarı Belediyesi, heyelan bölgelerinde gece gündüz demeden çalışarak yolları açmaya çalışıyor. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ekiplerimiz 24 saat heyelan bölgelerinde diyerek, “9 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar maalesef alt yapı, sanat yapıları ve yollarımıza büyük zararlar verdi. İlçemizin yüksek kesimlerinde heyelanlar meydana geldi. Birçok yolumuz zarar görerek kullanılamaz hale geldi.” dedi.

‘ÖZELLİKLE BU DEFA KIRSAL DA HASAR BÜYÜK’
Oluşturduğumuz kriz masasına gelen ihbarları anında değerlendiriyoruz diyen Başkan Akgül, “ Ekiplerimiz, Tahnal, Çiçekli Durmuşağa, Çağalayan, Kızılot, Gentepe, Karacaören Çiftlik, Karaman,Kuşçuğaz, Konakören,Güzelvatan ve  Yavaşbey gibi heyelan bölgelerinde büyük gayretle çalışarak geçiş vermeyi başardı. Kısmen de olsa ulaşım sağlanmaya başlandı. Ancak hasarımız büyük. Büyükşehir Belediyemiz ve DSİ ile birlikte heyelanları kaldırma çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Erol ŞEKER - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber