Salıpazarı eski MEM Müdürüne Veda Yemeği

Salıpazarı eski MEM Müdürüne Veda Yemeği
Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak atanan eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Yavuz’ a Göl Restoran da veda yemeği düzenlendi.

 

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak atanan Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Yavuz için veda yemeği düzenlendi. Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve yeni göreve atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş tarafından Göl restoran da verilen veda yemeğine personeller katıldı.

Veda yemeğinde çalışmaları ve hizmeti nedeni ile yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş tarafından plaket verildi. Plaket verilen eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Yavuz, “Yaklaşık 2 yıllık süre zarfında acı tatlı birçok çalışmalar yaptık. Bu süre içinde ağabey, kardeş gibi bir aile olduğumuzu biliyorum. Hepinizle akraba olmuş gibiyim. Birlikte çalıştık, güzel şeylere imza attık. Buradan ayrıldıktan sonra da aynı sevgi, saygı ve ilişkilerimizi sürdüreceğimize inanıyor, sizlere söz veriyorum sizlerin de söz vermesini istiyorum. Çünkü İlyas Yavuz Müdürlük için, makam için yaratılmış bir insan değildir. Kardeştir, ağabeydir, bir dosttur. Buna böyle inanın ki zaten bunu da görmüşsünüzdür. Ben hepinizden memnunum. Bu güne kadar sizleri üzdüysem, kırdıysam özür diliyor haklarınızı helal etmenizi istiyorum benim hakkım helal olsun. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Sizlere bir kere daha böyle bir gece düzenlediğiniz için bir kere daha teşekkür ediyorum. Ve son cümle olarak diyorum ki bu güzel kadro gelecekte de Salıpazarı’nda mükemmel hizmetler yapacak ve eğitim içinde çok iyi başarılar elde edecek güçlü bir kadro hepinize başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Savaş ise yaptığı kısa değerlendirmesinde, “Böyle bir görevi devraldığım için çok memnun oldum. Salıpazarı ilçemizde iki yıl içinde gerçekten çok güzel hizmetler oldu. Bizler de İlyas Yavuz beyin açtığı yolda daha güzel hizmetler verme adına elimizden geldiğince çaba gösterecek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.

Konuşmalardan sonra İlçe milli Eğitim Müdürlüğü personelleri eski İlçe Milli Eğitim Müdürü ve personelleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek yemeği sona erdirdiler.

HABER-FOTO:  Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel