Salıpazarı - Çarşamba - Ayvacık KAVŞAĞI YAPILIYOR

Salıpazarı - Çarşamba - Ayvacık  KAVŞAĞI YAPILIYOR
Çarşamba- Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerini birbirine bağlayacak olan duble yol ve kavşak çalışmaları sona yaklaştı. Özellikle yılan hikayesine dönen Ayvacık yol kavşaklarına başlanılması araç sürücülerini sevindirdi

Yaklaşık 3yıl önce yol çalışmasına başlanan Salıpazarı- Çarşamba- Ayvacık Karayolu  ve kavşak çalışmaları Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihaleyle birlikte başlanıldı. Çarşamba-Salıpazarı karayolunu Ayvacık Karayoluna bağlayan ana kavşak yapımına başlanırken bu kavşak çalışmasının kısa sürede tamamlanarak 23. İşitme Engelliler Olimpiyatlarına hazır hale getirileceği öğrenildi.

20170510_102517.jpg

İlk kavşak çalışması Salıpazarı Ayvacık yolu bağlantı kavşağında başlatılırken yol şeritlerle kontrol altına alınarak kazı ve kavşak bordürleri  döşenerek  çevre düzenlemesinin ardından çalışmanın tamamlanarak Yeni Şehir Stadyumu ve Yeni yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ilşe Şeker Fabrikası önüne yapılacak kavşak çalışmasına başlanacağı akabinde ise Endüstri Meslek Lisesi önünde bulunan hem daralan yol ile hem de kavşağın daha kullanışlı hale getirilmesinin tamamlanacağı belirtiliyor.

20170515_152912.jpg

Son olarak ise Ayvacık yolu güzergahının başında girişi olan Beylerce kavşağı ile duble yolun sonu olan Beyyenice Mahallesinde ki bölgede kavşak çalışması ile çalışmaların sona erdirilmesinin planlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber