Salıpazarı Batum Acara Derneği yeni binasında

Salıpazarı Batum Acara Derneği yeni binasında
Salıpazarı Batum Acara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binası açılış töreni Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İaşvili’ninde katılım sağladığı programla gerçekleştirildi.

Salıpazarı ilçesinde düzenlenen Salıpazarı Batum Acara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binası açılış törenine Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İaşvili katılım sağladı. Gerçekleştirilen açılış töreninde programın açılış konuşmasını yapan Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, gürcü kültürünün Salıpazarın’da da yaşatılması konusunda memnuniyet ve derneğin açılmasından dolayı gurur duyduklarını belirttiler.

Ayrıca açılış töreninde konuşmalarda bulunan Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İaşvili, “Türkiye ile bizim ilişkilerimiz en üst seviyelerde. Buraya açılan derneğin faaliyetleri de buna katkı sağlayacak. Başarılı olmanızı diliyorum.” İfadelerini kullandı. Konuşmalarından ardından kurdele kesimi töreni sonrası dernek ziyaretinde bulunuldu.

Programa, Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İaşvili, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İaşvili’ye dernek ziyareti sonrası plaket teslim töreninde bulunulmasının ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber